Grįžti į sąrašą

“Rosso Arancio Gelateria Italiana – Segui il Gusto” siūlo platų patiekalų pasirinkimą, nuo tradicinių itališkų ledų ir saldumynų iki karštųjų patiekalų. Jų gamyboje naudojami tik aukščiausios kokybės, pirmos klasės produktai, be hidrintų riebalų, dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. “Rosso Arancio” yra žinomo Italijoje ir kitose šalyse garsaus ledų, šokolado ir konditerijos technologo – Vincenzo Baldassarre, daugiau kaip per 20 metų sukauptos profesionalių mokymų ir konsultacijų patirties subrandintas vaisius. Šio vaisiaus pumpurus brandinti padeda ilgametė Vincenzo patirtis žaliavų paieškose ir jų atrinkimo procesuose.

Ledai Ypatingas dėmesys tenka ledams, kurie yra ne tik puikios kokybės, bet turi ir visas “gerų ledų” charakteristikas: nepalieka riebumo gomuryje, nesukelia troškulio ir nesukelia šalčio pojūčio burnoje, taip pat labai svarbu, kad ledai yra labai švelnūs. Viso to paslaptis slypi ypatingame gamybos procese, kurio metu 100% vandens, esančio piene kristalizuojasi, tuo būdu užkertamas kelias ledo formavimuisi bei nemalonaus skonio atsiradimui, stabdomas bakterijų dauginimasis leduose. Labai svarbus yra cukraus naudojimas vaisių šerbeto gamybos precese (naudojamos 8 cukraus rūšys). Yra ne per saldu ir yptingai švelnu, tarsi pagaminta su pienu. Tik vienas žvilgsnis į ledų vitriną ir didžiulė gausa įvairių skonių ir ryškių spalvų gama kviečia tave pasimėgauti neatpasakojamo skonio naturalių, tikrų itališkų ledų taure.

Picos Lygiai tiek pat rūpinamės, kad gaminamos picos būtų puikaus skonio, gamybai išskirtinai naudojame tik itališkus produktus: miltus, pomidorų pastą, mocarelą, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, Parmos vytintą kumpį, Parmezano sūrį ir t.t.

Salduminai Tikrai verta paminėti šokolado ir konditerijos produktus, kurie, nors vadinami klasikiniais desertais, Rosso Arancio restorane yra ypatingai vertinami, kadangi yra pagaminti iš natūralių produktų, o Vincenzo Baldassare nuolat stengiasi tobulinti jų receptūrą ir stebinti lankytojus.

“Rosso Arancio” didelis pranašumas yra tame, kad nuolat keičiami ir tobulinami patiekalai, Vincenzo nepaliaujamai ir atkakliai siekia ekperimentuoti ir kurti naujus receptus Jums.

Vieta žemėlapyje

Kavinės