Atidarydami Alaus Namus siekėme sukurti jaukią vietą sostinėje tikriems alaus mėgėjams bei žinovams. Aludę, kurioje būtų galima paragauti tikro lietuviško alaus, gaminamo mažuose lietuviško kapitalo bravoruose pagal senąsias tradicinio gyvo alaus gamybos technologijas. Tokią, kurioje visiems būtų linksma, šilta ir gera – kaip tikruose namuose…

Užsukę į Alaus Namus Jūs galite paragauti 18 rūšių lietuviško pilstomo alaus, kuris yra gaminamas naudojant tik tradicines natūralias žaliavas, senuosius gamybos būdus bei receptus. Kiekvienos savaitės pradžioje jis vežamas mums šviežiai išpiltas iš įvairių Lietuvos miestų bei miestelių. Taip pat rasite ir daugiau kaip 100 alaus rūšių buteliuose, atkeliavusio iš įvairiausių pasaulio valstybių.

Čia rasite puikią mūsų virtuvę, kurios komanda mielai Jums paruoš pačius skaniausius tradicinius lietuviškus patiekalus. Taip pat meniu rasite mėsos, žuvies bei vegetariškų europietiškų patiekalų, o kol lauksite jų – galėsite paskanauti užkandžių prie alaus, kurių siūlome virš dvidešimties rūšių.

Norintiems daugiau sužinoti apie alų, aludarystės meną bei alaus vaidmenį istorijos kontekste – kviečiame į alaus degustacijas, kurios metu ne tik turėsite galimybę paragauti iki 10 rūšių skirtingo stiliaus bei regionų lietuviško alaus, tačiau ir iš diplomuotų alaus žinovų išgirsti kiekvieno jų ypatingą istoriją, sužinoti atsakymus į visus klausimus, susijusius su alumi, jo gamyba, mitais, legendomis ir gandais.

Vieta žemėlapyje

Barai